Uže za jednu ili dvije osobe

Šifra: YS 100170
72,86  (548,96 kn)

1000 na zalihi

Dodaj u favorite
Dodaj u favorite

Cijena dostave: 5,18 € (39,00 kn)

Vrijeme isporuke: 15 radnih dana

Besplatna dostava za narudžbe iznad 132,72 € (1.000,00 Kn)
Najniža cijena u 30 dana: 72.86 € (548.96 kn)
Dodaj u favorite
Dodaj u favorite

Moderna oprema za vježbanje od izdržive gume, za optimalno treniranje brzine i snage. Alat za treniranje 1 ili 2 osobe. Za 2 osobe, oba sportaša stave pojas. Prvi sportaš sprinta naprijed dok drugi sportaš ostaje iza i stoji kao protuteža na istom mjestu. Također je moguće da oba sportaša počnu trčati u suprotnom smjeru. Na određenoj točki, optimalan otpor postiže se napetošću užeta, što omogućuje profesionalni sprint i trening snage. Za jednu osobu: uže sportaša može se pričvrstiti na ogradu ili vratnicu da stvori djelotvoran individualni trening. Ova metoda također može biti vrlo dobro iskorištena u treningu vratara. Uže omogućuje sportašu da sprinta s optimalnom otpornošću kako bi stvorio učinak. Može se koristiti u nekoliko sportova. Uključujete uže od 3m, 2 trbušna pojasa. Duljina gumenog užeta: oko 3 m, maksimalno 7 m (rastegnuto do kraja) Crna boja, Fokus: Poboljšanje eksplozivne snage, sprinta i reakcija, poboljšanje skoka, jačanje mišića, trening izdržljivosti s dva sportaša, trening vratara itd.

NULL

Za sve narudžbe iznad 132,72 € (1.000,00 Kn) dostava je besplatna. Za narudžbe ispod 132,72 € (1.000,00 Kn) naplaćuje se dostava u iznosu od 5,18 € (39,00 kn) sa uključenim PDV-om.

Rok isporuke za odjeću i obuću je 15 radnih dana od dana uplate, a za rekvizite 30 radnih dana od dana uplate.

 

Željeni proizvod potrebno je „dodati u košaricu“, registrirati se ili samo unijeti email adresu, upisati potrebne podatke za dostavu, slijediti upute za plaćanje i dovršiti kupnju.

 

Kod svakog proizvoda postoji kartica „tablica veličina“ po kojoj se možete izmjeriti i vidjeti koja veličina bi Vam odgovarala.

 

Nakon što se obavili i posljednji korak kod naručivanja proizvoda, na Vašu email adresu ćete dobiti potvrdni email da je narudžba uspješno izvršena.

 

Ako niste dobili email potvrde, postoji mogućnost da ste krivo unijeli email adresu. Ako su provjerene informacije točne, svakako nas kontaktirajte na info@top-tim.com

 

Naručene proizvode je moguće preuzeti na našoj lokaciji u Šibeniku nakon što Vas obavijestimo da su proizvodi dostupni.

 

Nije se potrebno registrirati na stranici kako biste dovršili kupnju, već možete samo „nastaviti kao gost“.

Registracijom na našoj web stranici ostvarijete dodatne pogodnosti kao što su poklon bonovi i popusti na određene artikle.