Višenamjenski čunj s kupolom

Šifra: YS 100118
7,83  (59,00 kn)

1000 na zalihi

Dodaj u favorite
Dodaj u favorite

Cijena dostave: 5,18 € (39,00 kn)

Vrijeme isporuke: 15 radnih dana

Besplatna dostava za narudžbe iznad 132,72 € (1.000,00 Kn)
Najniža cijena u 30 dana: 7.83 € (59 kn)
Dodaj u favorite
Dodaj u favorite

Višenamjesnski čunj s kupolom je oprema namjenjena za puno praktičnih primjena za postizanje koncidije kod sportaša, osobni trening i fitness vježbe. Koristi se kod treninga brzine i okretnosti kod mnogo vježbi. Može se koristiti zasebno kao markirni čunj, sa prstenovima za trening ili slalom stupovima bez oštrice kreirajući različite prepone i oznake. Čunj može biti punjen pijeskom, vodom ili bilo kojim materijalom koji mu daje masu. Samo žuti čunjevi, slalom stupovi i prstenovi kupuju se odvojeno. Mogu držati 25mm slalom stup (bez oštrice), ili prstenove za trening. Punite pijeskom da povećate masu i stabilnost.

NULL

Za sve narudžbe iznad 132,72 € (1.000,00 Kn) dostava je besplatna. Za narudžbe ispod 132,72 € (1.000,00 Kn) naplaćuje se dostava u iznosu od 5,18 € (39,00 kn) sa uključenim PDV-om.

Rok isporuke za odjeću i obuću je 15 radnih dana od dana uplate, a za rekvizite 30 radnih dana od dana uplate.

 

Željeni proizvod potrebno je „dodati u košaricu“, registrirati se ili samo unijeti email adresu, upisati potrebne podatke za dostavu, slijediti upute za plaćanje i dovršiti kupnju.

 

Kod svakog proizvoda postoji kartica „tablica veličina“ po kojoj se možete izmjeriti i vidjeti koja veličina bi Vam odgovarala.

 

Nakon što se obavili i posljednji korak kod naručivanja proizvoda, na Vašu email adresu ćete dobiti potvrdni email da je narudžba uspješno izvršena.

 

Ako niste dobili email potvrde, postoji mogućnost da ste krivo unijeli email adresu. Ako su provjerene informacije točne, svakako nas kontaktirajte na info@top-tim.com

 

Naručene proizvode je moguće preuzeti na našoj lokaciji u Šibeniku nakon što Vas obavijestimo da su proizvodi dostupni.

 

Nije se potrebno registrirati na stranici kako biste dovršili kupnju, već možete samo „nastaviti kao gost“.

Registracijom na našoj web stranici ostvarijete dodatne pogodnosti kao što su poklon bonovi i popusti na određene artikle.